top of page

The Journey to Wholeness

Public·59 members

[[[CANLI TV]*]] Pendikspor Karagümrük maç özet 23 Eylül 2023


3 saat önce — [TV izle###] Pendikspor Fatih Karagümrük maç özeti 23 Eylül 2023 22 Şub 2023 — VavaCars Fatih Karagümrük. FKGK. 4 · Bitexen Antalyaspor.


İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. Manisa FK - Pendikspor: 1-5 (Maç Sonucu-Yazılı Özet) 21 May 2023 — Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında ağırladığı Pendikspor'a farklı mağlup oldu. İşte maç sonucu, özet, ... Bu kuralı ihlal eden Üye’nin, hesaplarının kapatılacaktır. f) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. MADDE 7- ÜYEYE AİT KİŞİSEL BİLGİLER VE TİCARİ İLETİLER 7. Üye’nin, Üyelik başlangıcında Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğu kişisel verilerin işlenmesine ve aktarılmasına ilişkin hususlar, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak, işbu Sözleşme’nin ekinde bulunan EK:1 Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni, EK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza Metni‘nde ve Çerezlere ilişkin hususlar EK. 3: Çerezler Hakkında Bilgilendirme Metni’nde düzenlenmiştir. taraf firmalardan temin edilen ve Ajansspor tarafından işlenen verileri ifade eder. 5. AJANSSPOR Web Sitesi: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, bilgisayar, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihazdan ulaşılabilen ve İçerik’e erişim imkanı sunan https://www. ajansspor. com/ alan adı ve diğer alt alan adlarından erişilebilen web sitesini ifade eder. maddelerine uygun olarak yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda yurt içinde aktarılabilecektir. Bu bilgilere ek olarak AJANSSPOR tarafından temin edilen ve kullanıcı olarak tarafınızca aktarılan bilgiler veya AJANSSPOR Web Sitesi veya AJANSSPOR Uygulaması üzerinden yapılan işlemler sırasında ortaya koyulan ilgili bilgiler AJANSSPOR’un işbirliği içinde olduğu kişi ve kurumlar tarafından kullanıcının kimliği hiçbir şekilde açığa çıkarılmaksızın, sadece çeşitli istatistiki değerlendirmeler, izinli iletişim ve pazarlama, veri tabanı oluşturma çabaları ve pazar araştırmaları yapma gibi durumlar dahilinde kullanılabilmek adına aktarılmaktadır. Fatih Karagümrük 0 - 0 Hatayspor | Maçın özeti... 5 gün önce — Fatih Karagümrük gelecek hafta Pendikspor deplasmanında boy gösterecek. Hatayspor ise evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. MAÇIN ÖZETİ: 2 ... (CANLI YAYIN#) Pendikspor Fatih Karagümrük canlı maç 2 saat önce — Canlı Maç İzle. Justin TV. Fatih Karagümrük- Galatasaray maçı Bein Sports HD 1 Yine söz konusu verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini de belirtmek isteriz. AJANSSPOR’a üye olmadan ziyaretçi olarak gerek AJANSSPOR Web Sitesi’ne ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’na erişim sağladığınızda işbu servislerden sınırlı bir biçimde yararlanmakla birlikte, erişimlerinize ilişkin Log kayıtlarınız, trafik veriniz 5651 sayılı Kanun ve işbu 5651 sayılı Kanun’a göre düzenlenmiş olan mevzuatın amir hükümleri gereği, AJANSSPOR’un, tarafınızın ve diğer kişilerin güvenliğini sağlamaya yönelik olarak menfaatlerini korumak amacıyla işlenmektedir. Pendikspor - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve 22 saat önce — Pendikspor - Karagümrük maçı 23 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'de Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. 23-09-2023 PENDİKSPOR VS FATİH ... Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür. AJANSSPOR üyeliği, AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması’nda gizlenemediğinden, üye olduğunuza dair kullanıcı adınızın bilgisi kamuya açık olacaktır. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARIAJANSSPOR Web Sitesi üzerinden ve/veya AJANSSPOR Uygulaması üzerinden erişeceğiniz üyelik platformuna üye olmanız halinde; üyeliğin başlangıcında AJANSSPOR Web Sitesi’nde yer alan Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğunuz kullanıcı adı ve iletişim bilgisi (e-posta adresi);(i) üye kaydınızın ve hesabınızın oluşturulması, (ii) söz konusu AJANSSPOR platformları üzerinden sunulan ürün, hizmet ve servislerin sizlere ifası, bu çerçevede sizlere karşı olan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, (iii) hizmetler hakkında sizlerin değerlendirme/memnuniyet ölçümleri/şikayetleri yönetimi, hukuki süreç gibi süreçlerin yönetilmesi, şikayet ve taleplerinize yönelik tarafınıza bilgi vermek, (iv) resmi makamlardan gelen talepleri incelemek, değerlendirmek ve yanıtlamak, hukuki ve ticari güvenliğinin teminiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin doğru ve güncel bilgiler olduğu farz edilerek, üyeliğiniz ve sistemlere girişleriniz gerçekleştirilmektedir. AJANSSPOR’a iletmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini garanti altına alabilmek için her türlü araştırma ve sorgulama hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirtmek isteriz. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARILABİLECEĞİToplanan veya veri sahibi olarak tarafınızın temin ettiği kişisel verileriniz;• AJANSSPOR’un grup şirketlerine; iş ortaklığının kurulma amaçlarının yerine getirilmesini temin etmek, kullanıcı olarak tarafınız ile yapılan Üyelik Sözleşmesi’nin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmaları amacıyla, • AJANSSSPOR’un hissedarlarına; hukuka uygun olarak AJANSSPOR’un hukuki, etkinlik yönetimi ve kurumsal iletişim süreçleri kapsamında yürüttüğü faaliyetlerin amaçlarıyla, • AJANSSPOR’un birinci, ikinci ve üçüncü derece yöneticilerine; hukuka uygun olarakAJANSSPOR’un ticari faaliyetlerine ilişkin stratejilerin tasarlanması, en üst düzeyde yönetiminin sağlanması ve denetim amaçlarıyla, • Hukuken yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına; yasal yükümlülükler gereği kimliğinizin doğrulanması, dolandırıcılığın, suç gelirlerinin aklanması suçunun önlenmesi gibi ilgili yetkili kamu kurum kuruluşlarının hukuki yetkisi dahilinde talep ettiği amaçlarla, • Hukuken yetkili özel hukuk kişilerine; ilgili özel hukuk kişilerinin hukuki yetkisi dahilinde talep ettiği amaçla, sınırlı olarak, KVKK’nın 8. Bu sonuçla ligi 3. sırada tamamlayan Pendikspor, doğrudan play-off finalinde yer alacak. Maçtan dakikalar13. dakikada Pendikspor atağında Aosman’ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Samet Karabatak, son anda uzanarak topu iki hamlede kontrol etti. 26. dakikada Regattin’in sol kanattan ortaladığı topa uzak direk dibinde Rosario’nun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Samet’in ayaklarının arasından filelerle buluştu. 0-135. dakikada Mehmet Uysal’ın pasında topu önüne alan Muhammet Taha’nın ceza sahası içi sağ çaprazdan sert vuruşunda meşin yuvarlak üst kale direğine çarparak taca çıktı. 40. [[İzlemek-]!!!!] Sivasspor Ankaragücü maç özeti 18 Eylül 2023 5 gün önce — 2023 | Fatih Karagümrük - Sivasspor 12. 2023 | Trabzonspor - Konyaspor 12. [SPOR TV>] Adana Demirspor Pendikspor maç özet 16 4 saat önce ... Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. ve 6. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz. İşbu kişisel verilerinizle birlikte işlem güvenliği (IP adresi bilgileri, AJANSSPOR Web Sitesi/ AJANSSPOR Uygulaması giriş çıkış bilgileri, standart web günlüğü bilgileri), pazarlama satış bilgisi (anket, kampanya, promosyon çalışmasıyla elde edilen bilgiler), sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kullanışı sırasında elde edilen hesap hareketleriniz (favori sporlar, ligler takımlar, etkinlikler ve/veya spor taraftarlarını ilgilendiren konularla ilgili sağladığınız bilgiler, takım tercihleriniz, isteyerek paylaştığınız veriler, yorumlar, görüntülediğiniz içerik türü, ne sıklıkla, hangi saatlerde görüntülediğinize yönelik veriler), AJANSSPOR ile olan yazışma kayıtlarınız gibi kişisel verileriniz de yukarıdaki amaçlara ek olarak;(i) sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, (ii) istatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek, (iii) bilgi işlem gereksinimleri, sistemsel yapısı, alınan bilgi işlem destek hizmetlerinin gerekliliği, IP adresleri AJANSSPOR Web Sitesi’ndeki sistemle ilgili sorunların tanımlanabilmesi ve çıkabilecek muhtemel sorunların acil olarak giderilmesi, (iv) müşteri memnuniyetinin ölçümlenmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerinizi almak, (v) İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun (“5651 sayılı Kanun”) gereği trafik verisi saklama yükümlülüklerinin yerine getirilmesiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir. AJANSSPOR tarafından yayınlanan İçerikler ve yine Üye İçerikleri bilgilendirme amaçlı olup, olduğu gibi sunulmaktadır. AJANSSPOR söz konusu verilerin doğruluğu, tamlığı ve güvenilirliği ile ilgili herhangi bir sorumluluk ya da taahhüdü bulunmamaktadır. İşbu Sözleşme kapsamında ticari elverişlilik, belli bir amaca veya kullanıma uygunluk, tamlık veya doğruluğa ilişkin olarak açık veya zımni herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan haber içerikleri, spor dataları, canlı skorlar ver diğer her türlü İçerikler farklı kaynaklardan derlenmekte olup AJANSSPOR’un bunların doğruluğunu ve güncelliğini araştırma yükümlülüğü ve imkanı bulunmamaktadır. (Canlı yayın TV===) Pendikspor Fatih Karagümrük maç 2 saat önce — (Canlı yayın TV===) Pendikspor Fatih Karagümrük maç özeti izle 23/09/2023 maç izle Adana Demirspor – Pendikspor maçı canlı izle Canlı ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page