top of page

The Journey to Wholeness

Public·63 members

[SPORT UŽIVO>>] Hajduk Lokomotiva gledati prijenos 23 rujna 2023

HNK Hajduk Split NK Lokomotiva Zagreb rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 23. ruj 2023. u 17:15 UTC u na Stadion Poljud stadionu, ...

Bit će s nama sigurno sutra, želimo ga što prije uključiti i napraviti debi možda i sutra. " Riječ-dvije o Lokomotivi... "Dobra je Lokomotiva, igraju uvijek napadački i agresivno, s puno trčanja, s trenerom koji, tko god mu otišao, on diže mlade iz omladinskog pogona. Igraju bez respekta, lete, dobra atraktivna ekipa za gledati, morat ćemo biti i fizički i mentalno spremni jer oni će doći ovdje bez ikakvog respekta. " Na koncu, povratak na taj poraz od Gorice. Ništa! Odnosi su iskreni, kad se dobije slavi se zajedno, kad se gubi tuguje se zajedno. Kaže se svašta, kao na terminu kad igraš za pivo ili pizzu. Ako treba, psuješ i bilo što, ali sutra je novi dan pa ideš dalje. Normalno, ovo je Hajduk pa je sve to na entu. Osobno me veseli što utakmica stiže sutra pa da mi pokažemo u ovom nezgodnom momentu tko se to tuče, tko pljuca i što ja znam", istaknuo je Leko pa se osvrnuo na teze da je ovako slično bilo i na proljeće nakon što je Hajduk doživio dva uzastopna poraza. "Slažem se da nismo bili dobri u Velikoj Gorici" "Što se tiče komentara i usporedbi s proljeće, ovaj zna, ovaj ne zna, to je smiješno. "Na igrače, na trenera, ali... Koja krivica? O čemu pričamo? Imali smo niz od devet pobjeda zaredom, nismo bili puno utakmica primili gol. Je li onda i tada trener bio kriv za to što smo bili i što smo još uvijek prvi? Izgubio si, loše je, ali imaš ekipu za dobiti i ideš dalje. Mi smo prvi, imali smo niz koji je prekinut tako što smo izgubili dvije utakmice kako smo izgubili. Predsjednik je tu, on je mene i doveo ovdje kako me doveo. Oba kluba nisu dobro ušla u prvenstvo, Istra je skinula skalp Osijeka ali i dalje se nalazi na zadnjem mjestu, dok se u redovima Rijeke događaju brojne turbulencije. Ekipa s Rujevice je predzadnja samo zahvaljujući boljoj gol-razlici od današnjeg protivnika, u četiri kola su upisali dva poraza i samo jednu pobjedu. Trener Dragan Tadić ekspresno je smijenjen, dok je njegovu poziciju zauzeo Fausto Budicin, no ostaje pitanje je li to trajno riješenje. Prema kladionicama, veliki favorit su Riječani, na njihovu pobjedu nudi se kvota od samo 1. 50, dok je na slavlje Istre 1961 koeficijent čak 7. 50. Glavni sudac će biti Zdenko Lovrić iz Đakova, susret možete pogledati na prvom programu MaxSporta. Hajduk se nakon teškog poraza kod Villarreala okreće domaćim obavezama, od 21. 05 sati će ugostiti ekipu poletne Lokomotive. HajdukHajduk lokosi su motivirani Lokomotiva je posljednji put na Poljudu šokirala Hajduk, a nekoliko stvari ovaj susret čine intrigantnim Piše Slaven AlfirevićNailazi mu Lokomotiva, a Leko ima - puno motiva... Hajduku i Ivanu Leki, dakle, prijete Lokomotiva i Silvijo Čabraja. Hajduk je u posebnom trenutku nakon dva uzastopna poraza, a u Poljud mu dolazi momčad koja ga je u proljeće svladala već pod Marjanom. Ja sam ovdje došao, svi znate moje razloge i što i kako. Ja samo živim svoje ovdje i ne da mi itko kaže da voli ovaj klub više od mene. Izgubi se jedna utakmica, ideš dalje, letiš za ovaj klub. Meni je ovaj klub više nego posao", pričao je Leko. Kalinić još neko vrijeme neće moći braniti Kapetan Hajduka Lovre Kalinić vraća se nakon teške ozljede, ali neće tako skoro stati među vratnice. Mi imamo teambuilding redovito. Vidi oni se smiju, dobri su. Pa normalno da su dobri. Trener je prvi krivac, on mora napraviti da igrači tu vole doći, trenirati, raditi. Majka svega je zadnja utakmica. Prvo što smo ukazivali je da ništa u sportu nije slučajno. Kao što Maksimir, Rijeka ili Varaždin nisu slučajni, tako nije slučajno niti što smo sad primili golove u zadnjim minutama od Istre i Gorice. Pričali smo o tome da nije dovoljno samo doći i odigrati utakmicu ili trening. " Trajkovski debitira Hoće li ove subote za Hajduk debitirati posljednje dovedeno pojačanje - Aleksandar Trajkovski? "On puno želi, motiviran je, brzinski se uklopio jer je mentalitetom blizak nama. "Kale se vratio u trening, nije bio tu, devet mjeseci se oporavlja, treba vremena da se vrati i ja sam jako sretan što se on vraća. On je pobjednik, kapetan, lider, on nama svakako puno treba. Dalje, ja gledam samo trening tko je bolji i taj će igrati. " Vratio se Leko na one teorije o navodnim sukobima. "Šetam gradom pa mi dođu 'jesi vidio što je rekao ovaj ili onaj'. Mi biramo način - ili ćeš se svađati i odgovarati na 100 pitanja ili ćeš raditi i trenirati i pokazati svima da je momčad bila ozbiljna. Šok za Hajduk, Tuci zabio golčinu za bod u Kranjčevićevoj! 30. lis 2022. — U susretu su 15. kola HNL-a Lokomotiva i Hajduk su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 2-2 (0-0). HNK Hajduk Split - NK Lokomotiva Zagreb Rezultati uživo HNK Hajduk Split NK Lokomotiva Zagreb rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 23. ruj 2023. u 17:15 UTC u na Stadion Poljud stadionu, ... Lokosi na Poljud stižu bez ozlijeđenog Aliyua, dok je stoper Mersinaj pod upitnikom. Splićani će na raspolaganju imati sve igrače osim vjerojatno Nikole Kalinića koji je zaradio deset šavova nakon neugodne ozljede u Konferencijskoj ligi. Hajduk je do sada odigrao tri utakmice u HNL-u te ima šest bodova na kontu, trener Valdas Dambrauskas će zasigurno napraviti nekoliko promjena u odnosu na susret u Valenciji. Glavni sudac će biti Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Kladionice u ulogu favorita guraju 'bijele' (koeficijent 1. [[TELEVIZIJA UŽIVO>>]@@] Slaven Lokomotiva gledati prijenos 1. ruj 2023. — [TELEVIZIJA UŽIVO>>]@@] Slaven Lokomotiva gledati prijenos 1 rujna 2023 Lokomotiva i Slaven Belupo igraju susret 25. kola HNL-a u subotu, ... Prije dva tjedna možeš radit neke rekorde, ludilo, netko je majstor, a sad nema pojma. Druga stvar, mi dobivamo zajedno i gubimo zajedno. Mene osobno boli, ali to je zato što imam ekstra emociju, ali to je moj problem jer sam došao raditi u svoj klub pa te boli. Međutim, imam zbog toga i ekstra motivaciju. U nogometu se dobiva i gubi, postoje porazi koji su bolni i manje bolni, ja se slažem da u Velikoj Gorici naša partija nije bila dobra. " Trener Hajduka je malo podigao glas na pitanje o tome kolika je njegova krivica za dvije izgubljene utakmice u nizu u posljednjim trenucima. Leko oštro odgovorio kritičarima i komentirao širenje priča: "Hajduk je i dalje prvi! O čemu pričamo?! "Na konferenciji za medije uoči utakmice Hajduk - Lokomotiva trener Splićana Ivan Leko nije mogao izbjeći pitanje o glasinama i špekulacijama koje su proteklih dana kružile Hrvatskom, a koje su vezane uz navodno iščašene odnose u svlačionici među Hajdukovim prvotimcima. "U mojoj svlačionici se ne događa ništa što se ne događa u svim drugim svlačionicama. [LIVESTREAM] Pratite UŽIVO prijenos... - HNK Hajduk Split [LIVESTREAM] Pratite UŽIVO prijenos posljednjeg susreta Bijelih na pripremama u Turskoj. #samohajduk. Evo gdje možete gledati prvu domaću utakmicu Hajduka i 'derby della Učka'Očekuju nas dva zanimljiva dvoboja na travnjacima u Puli i Splitu. Danas se nastavlja šesto kolo SuperSport HNL-a, a na programu su dvije utakmice u večernjim satima. Od 18. 55 sati na Aldo Drosini se sastaju Istra 1961 i Rijeka u sklopu poznatog 'derbija della Učka', susjedskog okršaja koji uvijek nudi zanimljive utakmice. Hajduk je i dalje prvi! O čemu pričamo?! - Gol.hr prije 19 sati — Ivan Leko je najavio utakmicu Hajduk - Lokomotiva Igraju bez respekta, lete, dobra atraktivna ekipa za gledati, morat ćemo biti i fizički i ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page